Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι
+30 2106892560
prodex@prodex.gr

Χρηματοκιβώτια

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΧΩΡΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από εξωτερικό χαλύβδινο έλασμα πάχους 10mm. Στην εσωτερική πλευρά τοποθετείται πλέγμα κεκλιμένων ελασμάτων πάχους 8mm υπο γωνία 45 μοιρών, η επιφάνεια των οποίων ανά 10cm είναι διάτρητη για να περνάει στρογγυλό σίδερο μασίφ 25φ διατομής. Με τον τρόπο αυτό γίνεται αδύνατη η διάρρηξη από οποιοδήποτε τριπάνι ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο. Στη συνέχεια τοποθετείται άλλο χαλύβδινο έλασμα πάχους 6mm με σκοπό να καλύψει το πλέγμα των κεκλιμένων ελασμάτων και το κενό που δημιουργείται  γεμίζεται με κουρούνδιο, το οποίο έχει την ικανότητα της μονολιθικής δομής και της σκληρότητας του να είναι αδιαπέραστο από το οξυγόνο ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο. Επιπλέον, επειδή τα εσωτερικά και εξωτερικά ελάσματα μαζί με το κορούνδιο γίνονται ένα σώμα είναι αδύνατη η αφαίρεση μεμονομένων κομματιών της θωράκισης. Τέλος άλλο εσωτερικό έλασμα πάχους 8mm τοποθετείται 5cm περίπου από το ενδιάμεσο έλασμα δημιουργώντας κενό αέρος που πληρούται από περλίτη απαραίτητο για την σταθεροποίηση της θερμοκρασίας σε περίπτωση φωτιάς με αντοχή 950C επί 2 ώρες. Πάνω στο έλασμα αυτό τοποθετούνται οι μηχανισμοί κινήσεων των μπαρών, οι κλειδαριές, οι κωδικοί αριθμοί καθώς επίσης και ειδικό σύστημα μπλοκαρίσματος του μηχανισμού σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.
Με τις παραπάνω προδιαγραφές τα προιόντα γίνονται αδιάρρηκτα, πυρασφαλή και αντιμαγνητικά για την φύλαξη δισκετών.

Χρηματοκιβώτια S1A

Το πρώτο χρηματοκιβώτιο της σειράς που ζητήθηκε πολύ ιδιαίτερα στα σπίτια τόσο για την ασφάλεια του όσο και για τις προσιτές του διαστάσεις και την ποικιλία σφυρήλατων χρωμάτων που δένουν απόλυτα με κάθε επίπλωση.

Χρηματοκιβώτια S4A

Το χρηματοκιβώτιο S4A μελετήθηκε και σχεδιάστηκε για τις προδιαγραφές του μέλλοντος. Κατασκευάστηκε για πελάτες απαιτητικούς που ζητούν πάντα το κάτι άλλο. Ένα χρηματοκιβώτιο που υπακούει μόνο στον ιδιοκτήτη του.

Χρηματοκιβώτια T2

Τα Χρηματοκιβώτια T2:

  • Πλήρως λειτουργικά με πιστότητα στην χρήση τους
  • Ανυποχώρητη ασφάλεια
  • Φιλικά στο περιβάλλον
  • Κατάλληλα για ξενοδοχεία, γραφεία, κατοικίες κ.α
  • Άψογο service

Χρηματοκιβώτια G1/ G2/ DD3

Τα χρηματοκιβώτια σειράς GIANT κατασκευάστηκε ύστερα απο μακρόχρονες μελέτες και δοκιμές αντοχής για κάθε κίνδυνο. Σήμερα τα χρηματοκυβώτια GIANT θεωρούνται τα καλύτερα στον κλάδο τους για την υψηλή τεχνολογία και την ολοκληρωτική ασφάλεια που παρέχουν. Οι τράπεζες τα χρησιμοποιούν για θησαυροφυλάκια και οργανισμοί για την φύλαξη μαγνητικών ταινιών και back up δισκετών υπολογιστών. Αυτά είναι τα χρηματοκιβώτια σειράς GIANT

Translate »