Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι
+30 2106892560
prodex@prodex.gr

τύπου DEXION

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΧΩΡΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ

Τα Ράφια τ.Ντέξιον, αποτελούν την διαχρονικά καθιερωμένη και οικονομική λύση για αποθήκευση σε κάθε επαγγελματικό και ιδιωτικό χώρο, όπου δεν απαιτούνται ειδικές συνθήκες φόρτωσης.Ορισμένες από τις κυριότερες χρήσεις τους σε αρχεία λογιστηρίου και χώρων αρχειοθέτησης, αποθήκες προϊόντων καταστημάτων, οικιακές αποθήκες και όπου αλλού απαιτείται εξοικονόμηση χώρου και μέγιστη αξιοποίηση της αποθηκευτικής επιφάνειας. Τα Ράφια της εταιρείας μας προσφέρονται σε εξαιρετικές τιμές και με απόλυτη υποστήριξη εγκατάστασης.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το σύστημα τ. DEXION κατασκευάζεται από χάλυβα συγκεκριμένων προδιαγραφών ο οποίος διαμορφώνεται σε διαδοχικά στάδια ώστε να αποφεύγεται η άμεση καταπόνηση του.

Το αποτέλεσμα είναι η μακροχρόνια άριστη συμπεριφορά σε στατικά φορτία. Η αντοχή των ραφιών, ανάλογα των διαστάσεων, καλύπτει όλες τις ανωτέρω εφαρμογές με αντοχή τα 130kg ανά ράφι σε ομοιόμορφα κατανεμημένο φορτίο , ανάλογα την διάσταση.Η βαφή γίνεται με non toxic ηλεκτροστατικές πούδρες πολυμερισμού σε φούρνο στους 180°C.

Διατίθεται σε γκρι σκούρο χρώμα ή σε άβαφη γαλβανισμένη λαμαρίνα. Υπάρχει η δυνατότητα βαφής σε άλλα χρώματα. Η συσκευασία των ραφιών γίνεται με μεμβράνες θερμικής συρρίκνωσης για μέγιστη ευκολία – προστασία στην μεταφορά και αποθήκευση.


Translate »