Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι
+30 2106892560
prodex@prodex.gr

Ταχυκίνητες Βιομηχανικές Πόρτες

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΧΩΡΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ

Οι ταχυκίνητες πόρτες χρησιμοποιούνται κυρίως στους βιομηχανικούς χώρους και ειδικότερα εκεί όπου απαιτείται η κατά το δυνατόν μικρότερη μεταφορά αερίων μαζών ή σκόνης ή διαφορά θερμοκρασίας ανάμεσα σε δύο χώρους.

Διακρίνονται σε δύο βασικές κατηγορίες ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας τους:

1) Ταχυκίνητη συμπτυσσόμενη πόρτα κάθετης ανάπτυξης και

2) Ταχυκίνητο περιελισσόμενο ρολό.

Επιπλέον παρέχεται η εγκατάσταση ενός ηλεκτρονικού ψηφιακού πίνακα λειτουργίας με μονοφασική τάση 230V και διαμορφώνει την τάση σε τριφασική ώστε να τροφοδοτεί τον ηλεκτροκινητήρα ο οποίος είναι συνεχούς λειτουργίας και διαθέτει σύστημα χειροκίνησης για περίπτωση ανάγκης.

Στην βασική έκδοση το άνοιγμα της πόρτας γίνεται μέσω ενός ή δύο διακοπτών μπουτόν όμως μπορούν να συνδεθούν σχεδόν όλα τα συστήματα προσπέλασης ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίπτωσης .

Τέτοια συστήματα προσπέλασης είναι το σύστημα τηλεχειρισμού, ραντάρ ανίχνευσης κίνησης μονής και διπλής κατεύθυνσης ή με ενσωματωμένο σύστημα φωτοκυττάρων ασφαλείας, ενδοδαπέδιος μαγνητικός βρόγχος, πληκτρολόγιο κωδικού, μαγνητικές κάρτες, καθώς και σύστημα ανίχνευσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Το κλείσιμο της πόρτας γίνεται πάντοτε μετά τον χρόνο αυτόματου κλεισίματος που έχουμε ρυθμίσει και αφού η πόρτα είναι ελεύθερη από όλα τα συστήματα ασφαλούς καθόδου.


Translate »