Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι
+30 2106892560
prodex@prodex.gr

Αποβάθρες Φόρτωσης

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΧΩΡΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ

Υδραυλικές ράμπες

Οι χώροι φόρτωσης εμπορευμάτων εξοπλίζονται με ηλεκτρο-υδραυλικές ράμπες, αρθρωτές πόρτες και εξωτερικά sealing dock shelters, επιτρέποντας να οδηγούνται στα περονοφόρα οχήματα μέχρι το κατώφλι της καρότσας των φορτηγών ώστε η φόρτωση και εκφόρτωση να πραγματοποιείται σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας.

Χειροκίνητες ράμπες

Οι ράμπες είναι μία φθηνή και πρακτική λύση για την πραγματοποίηση φορτώσεων και εκφορτώσεων με περονοφόρα οχήματα ή μικρά φορτηγά και σε περιπτώσεις μικρών διαφορών επιπέδου.

Είναι κατασκευασμένες από γαλβανιζέ ή βαμμένο ατσάλι ή από ελαφρύ κράμα για καλύτερο χειρισμό. Είναι διαθέσιμες σε σταθερή έκδοση ή συρόμενες πλευρικά στη ράγα τους, εντελώς κινητές και μεταφερόμενες είτε στα χέρια είτε με φορτηγό. Μέγιστο φορτίο μέχρι 6.000 κιλά.

Φυσούνες

Οι φυσούνες φορτοεκφόρτωσης ενώνουν στεγανά τις πόρτες του κτιρίου με τα μεταφορικά μέσα προστατεύοντας τα εμπορεύματα σας, έτσι ώστε να μην έρχονται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον κατά τη φόρτωση ή εκφόρτωσή τους.

 Δημιουργούν ικανοποιητικές συνθήκες εργασίας και μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας καθώς εμποδίζουν σκόνη, βροχή και αέρα να έρθει σε επαφή με το εσωτερικό του κτιρίου και τους εργαζόμενους.

Translate »