Χαϊμαντά 33, Χαλάνδρι
+30 2106892560
prodex@prodex.gr

Στενών Διαδρόμων VNA

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ - ΧΩΡΟΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΜΕΛΕΤΗ

AISLE MASTER VNA

Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα:

 Όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά ενός αρθρωτού περονοφόρου ανυψωτικού Aisle-Master σημαίνουν ότι μπορείτε να αυξήσετε την αποθήκευση στην αποθήκη, να μειώσετε το κόστος και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα.
Διαθέσιμο σε μοντέλα με ηλεκτρική ενέργεια και με υγραέριο, η αρθρωτή σχεδίαση προσφέρει ασυναγώνιστη ευελιξία, παρέχοντας ταχύτερους χρόνους κύκλου φόρτωσης και μειωμένη κόπωση του οδηγού. 

Μεγαλύτερη εμβέλεια και χωρητικότητα: κάθε φορτηγό ανυψώνεται σε ύψη έως και 15 μέτρα, προσφέρει λειτουργία VNA σε πλάτη διαδρόμων μόλις 1,6 m.  

  • Εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης/ανύψωσης έως 2,5 τόνους,
  • Προσφέρει άνεση και η ασφάλεια στον οδηγό: βελτιωμένη εργονομία καμπίνας και εξαιρετική ορατότητα οδηγούν σε λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας
  • Υψηλή ποιότητα στιβαρής κατασκευής σασί και ιστού με χρήση χάλυβα και χυτών – προσφέρει καλύτερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
  • Κάθε φορτηγό VNA μπορεί να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε επιφάνεια δαπέδου, τόσο μέσα όσο και έξω.

AC Electric Aisle-Master

Όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Aisle-Master επωφελούνται πλέον από την AC technology as standard. Αυτό φέρνει την εταιρεία στην πρωτιά της τεχνολογίας της μπαταρίας στον τομέα των αρθρωτών.


Translate »